Ο Μιχαλης και η Μελινα στο σημειο συναντησης

simeio-sinantisis-Aslanidou-Kouinelis

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης συζητούν αυτή την Δευτέρα, 01.02, σε ένα άκρως μουσικό «Σημείο Συνάντησης».

Οι δύο καλλιτέχνες μιλούν για τη ζωή τους μακριά από την Αθήνα και περιγράφουν πως είναι να ζουν στα δύο άκρα της Ελλάδας, εκείνη στην Κρήτη και εκείνος στην Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα. Πως τους έχει επηρεάσει η αποχή από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, πως ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες της νέας καθημερινότητας του lockdown και τι ονειρεύονται για το μέλλον;

Επίσης, ο Μιχάλης αφηγείται πως ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα, γιατί ασχολήθηκε με το χιπ χοπ, τι δυσκολίες συνάντησε και πως τις ξεπέρασε. Φυσικά, δεν παραλείπει να μιλήσει για την γυναίκα της ζωής του, την Ήβη Αδάμου και πως η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του. Η Μελίνα Ασλανίδου από την πλευρά της, εξηγεί πως όλα ξεκίνησαν για εκείνη επαγγελματικά στην Θεσσαλονίκη, θυμάται τα πρώτα της βήματα και παραδέχεται πως ήταν δύσκολη απόφαση να έρθει να μείνει μόνιμα στην Αθήνα αλλά η ιστορία έδειξε πως ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Δύο εξαιρετικά αγαπητές φωνές της ελληνικής μουσικής, η Μελίνα και ο Μιχάλης μοιράζονται γεγονότα και κάνουν μια συζήτηση καρδιάς, με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό του ενός για τον άλλον και την οικειότητα που επιτάσσει η φιλία τους. Σε αυτό το «Σημείο συνάντησης», όλοι θα θέλετε να δώσετε δυναμικό παρών. Την Δευτέρα, 01.02, στις 00.15, στην ΕΡΤ1.

Διαθέσιμο στο ERTFLIX.

https://www.ertflix.gr/

 

ΠΗΓΗ